Prajitura cu visine sau piersici

Prajitura cu visine sau piersici

Prajitura cu visine sau piersici, o bunatate de desert, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Fie ca vrei sa-ti impresionezi prietenii sau doar vrei sa prepari ceva gustos pentru tine si partenerul tau, cu acest preparat sigur vei avea succes!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
onomastica  
Ingrediente
  • ou5 bucati
  • ulei de floarea-soarelui5 linguri
  • zahar tos5 linguri
  • zahar vanilat1 plic
  • faina5 linguri
Preparare

Se adauga intr-un castron albusurile, iar galbenusurile se pastreaza intr-o farfurie. Se bat bine de tot albusurile cu putina sare, pentru crescut;

In timp ce batem albusurile adaugam cate o lingurita de zahar tos, 5 linguri in total;

Se adauga apoi unul cate unul galbenusurile batand in continuu pana se omogenizeaza;

Se pun 3 linguri de ulei pe rand, dupa care se adauga zaharul amestecandu-l bine. Se pune faina in continut amestecandu-se, pana se omogenizeaza;

Tava se tapeaza cu ulei si faina. Compozitia se toarna in tava si se orneaza cu visinile sau piersicile care au fost taiate si preparate. Se incinge cuptorul si se baga tava lasandu-se 20-30 minute.

Tips

Nu se taie prajitura calda. Se lasa la cald pana se raceste usor, iar apoi se baga la frigider.

Recomandari