Prajitura cu miere

Prajitura cu miere

Un desert parfumat si dulce, prajitura cu miere se poate servi alaturi de un sirop de brad sau de un suc racoritor de fructe de padure.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • miere100 g
  • ou6 bucati
  • praf de copt1 plic
  • scortisoara2 lingurite
  • zahar brun150 g
  • faina375 g
Preparare

Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul brun.

Se adauga faina in ploaie si praful de copt stins intr-o jumatate de lingurita de otet.

Mierea se incalzeste usor pana devine lichida si se adauga in amestec, apoi se presara scortisoara praf si se omogenizeaza bine.

Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor timp de 30 d eminute, la foc mediu.

Se lasa la racit si apoi se taie in cubulete.

Tips

Se serveste rece, de la frigider

Recomandari