Tocana de burta in stil fiorentin

Tocana de burta in stil fiorentin este cu adevarat o mancare pentru gurmanzi, pentru cei care apreciaza ciorba si tuslamaua de burta. Reteta de tocana de burta in stil fiorentin este un deliciu, din care ai tot manca
Ingrediente
- unt30 g
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline6 linguri
- busuioc1 legatura
- dafin2 foi
- burta1 kg
Preparare
Se taie burta in fasii foarte subtiri, se spala si se scurge complet de apa;
Intr-un vas de lut punem uleiul si untul sa se incalzeasca si punem usturoiul si foile de dafin sa prinda culoare;
Adaugam burta, se scoate usturoiul si punem deasupra vinul, lasind sa se evapore aproape de tot, acoperind vasul;
Adauga rosiile, sarea si piperul dupa gust si le lasa sa fiarba la foc foarte mic, completand din cand in cand cu supa vegetala si amestecand usor;
Apoi vom adauga busuiocul, le amestecam bine si servim tocana cu foarte mult parmesan ras deasupra.