Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Iata o reteta pentru gurmanzi, buna pentru toti amatorii de ciorbe gustoase, precum ciorba de porc cu tarhon. Ciorba de porc cu tarhon este o ciorba savuroasa, in care tarhonul pune excelent in evidenta, gustul afumaturii. Tarhonul din aceasta ciorba de porc cu tarhon, in afara de aroma, va taia

Specificgrecesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii300 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • smantana2 linguri
  • orez2 linguri
Preparare

Se pun carnea si ceapa taiate in bucati marunte la calit si apoi la fiert in apa;

Cand carnea este aproape fiarta se adauga orezul, dupa ce orezul este fiert se adauga tarhonul maruntit tocat si o lingura din otet;

Separat, se bate galbenusul cu smantana si se adauga inainte de a lua ciorba de pe foc.

Tips

Aceasta ciorba de porc cu afumatura, se poate servi cu paine prajita unsa eventual cu putin usturoi.

Recomandari