Madeleines cu miere

Madeleines cu miere

Aromatele Madeleines sunt acum si mai apetisante, datorita mierii. Serveste-le alaturi de un ceai englezesc sau o ceasca de cafea fierbinte!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • unt125 g
Preparare

Se bat spuma albusurile celor 4 oua.

Se amesteca untul topit cu esenta de vanilie, coaja rasa de la lamaie, galbenusurile celor 4 oua si mierea si se omogenizeaza.

Se incorporeaza treptat faina in ploaie, apoi albusurile batute spuma.

Formele de briose se incalzesc putin , se tapeteaza cu unt si in fiecare se toarna compozitie.

Se dau la cuptor, la foc mic, pana se coc si se rumenesc la suprafata.

Tips

Cu cateva minute pana sa se scoata din cuptor se poate picura miere in varful fiecarei Madeleine.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cine mai crede?
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right