Clafoutis de piersici

Clafoutis de piersici este modalitatea cea mai placuta de a face o prajitura din piersici. Si asta pentru ca clafoutis de piersici pastreaza aproape intact gustul si parfumul fructelor. Clafoutis de piersici este o prajitura savuroasa care ascunde in interior o magma dulce si hranitoare de piersici.
Ingrediente
- zahar125 g
- caise400 g
- lapte250 ml
- ou2 bucati
Preparare
Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga 30 gr unt topit, apoi se adauga faina, laptele si se amesteca cu telul;
In vasul cu aluatul se adauga caisele taiate felii, si apoi se pune vasul in cuptorul gata incalzit la 180 grade pt 40 min;
Se pudreaza cu zahar pudra cand prajitura e gata
Tips
Cititi si reteta de Placinta cu piersici .
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"l-am gasit pe dumnezeu, tarziu, la 33 de ani cand m-am aflat fata in fata cu moartea mea, dar l-am gasit pentru totdeauna!"