Briose de ciocolata cu umplutura de capsune

Briose de ciocolata cu umplutura de capsune

Pregatiti-va sa savurati un deliciu marca Martha Stewart! Briosele de ciocolata cu umplutura de capsune sunt cu siguranta preferatele tale, datorita gustului aromat si select. Un preparat culinar special pentru Valentines Day!

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cacao1 lingura
  • lapte1 ceasca
  • ou2 bucati
  • unt1 pachet
  • zahar tos1 ceasca
  • sare1 lingurita
  • praf de copt1 lingura
  • dulceata6 linguri
  • martipan0
  • faina3 cesti
  • ciocolata neagra2 tablete
Preparare

Se amesteca ciocolata taiata patratele cu jumatate de ceasca de faina.

Restul de faina se amesteca cu bicarbonatul, sarea, praful de cacao si zaharul si dupa omogenizare se amesteca si cu untul.

Intr-un castron se amesteca oualele, esenta de menta, dulceata (de capsune) si laptele, apoi se pun peste ingredientele de mai sus si dupa omogenizare si peste ciocolata amestecata cu faina.

Aluatul se pune in forme de briose (se umplu formele doar treisferturi) si se pun in cuptor 20-30 minute pana devin aurii.

Tips

Se servesc ornate cu crema de ciocolata topita si deasupra cu inimioare de martipan.

Recomandari