Briose de cacao cu crema de ciocolata
Briosele de cacao cu crema de ciocolata sunt cu siguranta preferatele tale, datorita gustului aromat si select. Briosele se servesc ornate cu crema de ciocolata topita si turnata deasupra si flori de zahar tos.
Ingrediente
- cacao1 lingura
- ciocolata cu lapte2 tablete
- lapte1 ceasca
- ou2 bucati
- unt1 pachet
- zahar tos1 ceasca
- sare1 lingurita
- praf de copt1 lingura
- faina de grau2 cesti
- esenta de menta1 lingurita
Preparare
Se amesteca ciocolata taiata patratele cu jumatate de ceasca de faina.
Restul de faina se amesteca cu bicarbonatul, sarea, praful de cacao si zaharul si dupa omogenizare se amesteca si cu untul.
Intr-un castron se amesteca oualele, esenta de menta si laptele, apoi se pun peste ingredientele de mai sus si dupa omogenizare si peste ciocolata amestecata cu faina.
Aluatul se pune in forme de briose (se umplu formele doar treisferturi) si se pun in cuptor 20-30 minute pana devin aurii.
Tips
Se servesc ornate cu crema de ciocolata topita si turnata deasupra si flori de zahar tos.