Ciuperci umplute cu pui si legume

Ciuperci umplute cu pui si legume

Ciuperci umplute cu pui si legume intra in categoria aperitivelor calde, de aceeas se servesc doar calde, pentru ca reci nu mai sunt la fel de bune. Ciupercile umplute cu pui si legume sunt fantastice, satioase, nutritive si cu adevarat delicioase.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • morcov1 bucata
  • rosie1 bucata
Preparare

Se spala ciupercile si se taie coditele;

Se prepara un amestec din urmatoarele ingrediente: coditele de la ciuperci taiate marunt, ceapa taiata marunt, putin morcov ras, ardei taiat marunt, piept de pui taiat bucatele mici, o rosie decojita taiata cubulete mici si mirodenii (cimbru, piper, oregano);

Se inabusa 2-3 minute aceste ingrediente pe tigaia de teflon. Ciupercile se umplu cu acest amestec si se introduc in cuptor maxim 10 minute;


Se poate presara pe ciuperci cascaval ras.

Tips

Cititi si aceasta reteta de ciuperci: Pui cu ciuperci in sos de vin alb

Recomandari