Briose cu ovaz

Briose cu ovaz

Incearca o reteta diferita de briose! Prepara-le cu ovaz si faina integrala! Briosele astfel preparate sunt o sursa importanta de fibre, benefice pentru functionarea optima a organismului. O reteta gustoasa si sanatoasa ce va fi pe gustul intregii familii.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  ziua femeii  ziua copilului  
Ingrediente
  • lapte4 linguri
  • ou2 bucati
  • ulei de floarea-soarelui3 linguri
  • zahar vanilat1 plic
  • sare1 praf
  • praf de copt2 lingurite
  • faina de grau4 linguri
  • zahar brun3 linguri
  • faina integrala1 ceasca
  • fulgi de ovaz1 ceasca
Preparare

Intr-un bol amestecati ovazul, faina integrala, zaharul, faina alba, praful de copt si praful de sare. Intr-un castron bateti ouale ca pentru omleta, adaugati laptele, uleiul si vanilia.
Turnati amestecul lichid peste amestecul initial si amestecati pana se omogenizeaza.
Pregatiti pe o tava formele de briose si turnati in fiecare aluatul atat cat sa fie pe 3 sferturi. Coaceti la foc iute timp de 15-20 minute. Incercati-le cu o scobitoare inainte de a le scoate din cuptor.

Recomandari