Tarta cu carne

Tarta cu carne

Reteta trimisa de Chirnoaga Ioana Roxana Se prepara foarte usor, este aspectuoasa si gustoasa. Merita s-o incercati!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ou1 bucata
  • unt125 g
  • smantana1 cutie
  • apa2 linguri
Preparare

Se amesteca toate ingredientele de aluat, pana se omogenizeaza.

Compozitia se intinde pana obtinem o foaie subtire.

Se tapeteaza o tava cu unt si cu faina, se aseaza foaia de aluat in ea, se inteapa cu furculita.

Se toaca carnea si cepele ,se amesteca impreuna cu condimentele.

Peste aluat se pune carnea amestecata cu ceapa, apoi ciupercile tocate.

Carnaciorii taiati feliute subtiri se aseaza peste ciuperci.

Se bat ouale si se amesteca cu un pahar de smantana. Peste carnaciori se pune cascavalul ras si apoi oul si smantana si se pune la cuptor circa o ora.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari