Rulada cu spanac

Rulada cu spanac

Rulada cu spanac este o rulada simpla, dar si una foarte savuroasa, ne lasa gura apa doar la gandul placintelor si ruladelor cu diverse umpluturi. Incercati-o!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ulei de masline200 g
  • piper0 dupa gust
Preparare

Spanacul se fierbe 10 min in apa sarata, se taie marunt si se amesteca cu telemeaua;

Se iau 5-6 foi de placinta, se ung fiecare in parte cu ulei apoi se suprapun;

Se asaza la un capat al foilor spanacul, apoi se ruleaza;

Se fac, astfel, 3 rulorui, se ung cu ulei si se coc in cuptorul incalzit dinainte la foc potrivit;

Rosiile se fierb la foc potrivt, pana se obtine un sos mai gros, se condimenteaza, se orneaza cu frunze verzi de spanac si busuioc verde.

Tips

Pentru o rumenire mai frumoasa, rulourile se pot unge cu ou batut.

Recomandari