Placinta dobrogeana

Placinta dobrogeana

Una din cele mai bune placinte, numai buna cu vin sau bere alaturi este placinta dobrogeana. Picanta si savuroasa placinta dobrogeana este excelenta si la inceputul mesei si la sfarsit si inloc de ... Placinta dobrogeana se serveste calda, eventual cu sos tzatziki.

Specificmacedonean
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii400 kcal
Ingrediente
  • ou6 bucati
Preparare

Se amesteca bine cele doua tipuri de brinza, ouale si spanacul;

Se unge tava
cu ulei, apoi se incepe asezarea foilor in tava, intre fiecare doua-trei foi se toarna iaurt, iar intre fiecare 5-6 foi se toarna amestecul de brinza si ou;

Cand se termina foile si branza, se mai pune putin iaurt pe deasupra. Apoi se da la cuptorul bine incins si se lasa pina cand foile de
deasupra devin aurii.

Tips

Optional se poate adauga marar verde tocat; Foile trebuie sa ramina lipite una de alta, nu sa fie arse, intreaga compozitie fiind onctuoasa, moale, ca de budinca.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Folositi prezentarile formale in comunicarea pe fonduri nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right