Placinta de dovleac cu ciuperci

Placinta de dovleac cu ciuperci

Placinta de dovleac cu ciuperci iti lasa gura apa, doar daca te gandesti la ea, iar daca te mai si apuci s-o prepari vei numara secundele de nerabdare s-o devorezi. Placinta de dovleac cu ciuperci este, cu siguranta, cea mai buna placinta pe care am mancat-o vre-o data, de aceea, v-o recomand si

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  halloween  
Ingrediente
  • ciuperci3 bucati
  • lapte150 ml
  • ou2 bucati
  • patrunjel1 lingura
  • unt50 g
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline3 linguri
  • oregano1 lingura
  • praf de copt1 lingurita
  • cascaval75 g
  • dovleac500 g
  • faina75 g
Preparare

Se preincalzeste cuptorul la temperatura de 200 C;

Se unge tava cu ulei de masline;

Se amesteca ciupercile taiate in felii subtiri cu dovleacul taiat cubulete, seasaza comopzitia in tava, se presara cu sare si piper, se stropeste compozitia cu unt si se coace in cuptorul preincalzit timp de 15 minute, la sfarsit se adauga, patrunjelul tocat, oregano si cateii de usturoi zdrobiti;

Se amesteca ingredientele pentru aluat, se pune aluatul in tava, se toarna umplutura unfirom si se coace timp de 20-30 de minute.

Recomandari