Crumble cu prune si migdale

Crumble cu prune si migdale

Simplu, bun si rapid. Un preparat cu aroma de toamna, ideal pentru perioada postului. Este un desert delicios si incredibil de usor de preparat. Trebuie sa-l incercati pentru a va convinge! Optional, se poate servi alaturi de inghetata.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  onomastica  post  
Ingrediente
  • zahar2 linguri
  • margarina clasica200 g
  • migdale50 g
  • pruna500 g
  • zahar tos100 g
  • scortisoara1 praf
  • faina200 g
Preparare

Desfacem prunele, scoatem samburii si le taiem felii.

Amestecam prunele cu cele doua linguri de zahar si scortisoara si le punem intr-o tava termorezistenta unsa cu putina margarina.

Amestecam faina cu zaharul si untul la temperatura camerei pana obtinem un aluat sfaramicios, ca niste firimituri. Adaugam migdalele macinate grosier.

Presaram firimiturile de aluat peste prune.

Dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.

Crumble cu prune si migdale de la CAIETUL CU RETETE

Credit foto: www.caietulcuretete.com

Recomandari