Inghetata de sampanie

Inghetata de sampanie este un produs al cofetariei franceze si normal este o inghetata mai sofisticata. Daca vreti sa pregatiti o cina romantica intr-o seara calduroasa de vara, nimic mai potrivit sa incheiati cu inghetata de sampanie. Si bineinteles langa inghetata de sampanie, puteti consuma
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- frisca100 ml
- lapte250 ml
- ou2 bucati
- zahar vanilat40 g
- sampanie1 pahar
Preparare
Puneti zaharul, laptele si coaja de lamaie si galbenusurile intr-o craticioara la foc mic;
Mestecati in continuu pana ajunge la punctul de fierbere;
Scoateti coaja de lamaie si lasati sa se raceasca; Cand se raceste adaugati sampania si frisca si puneti amestecul intr-un castron tinut in prealabil la rece, cel putin o jumatate de ora;
Daca nu serviti in cel mult 2 ore, inainte de servire bagati mixerul si amestecati pentru 20 minute;
Serviti in cupe de sampanie si turnati sampanie rece deasupra;
Puneti restul de sampanie in frigider, in mod sigur sticla nu va ramane neterminata in seara asta.