Inghetata de sampanie

Inghetata de sampanie

Inghetata de sampanie este un produs al cofetariei franceze si normal este o inghetata mai sofisticata. Daca vreti sa pregatiti o cina romantica intr-o seara calduroasa de vara, nimic mai potrivit sa incheiati cu inghetata de sampanie. Si bineinteles langa inghetata de sampanie, puteti consuma

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • frisca100 ml
  • lapte250 ml
  • ou2 bucati
  • zahar vanilat40 g
  • sampanie1 pahar
Preparare

Puneti zaharul, laptele si coaja de lamaie si galbenusurile intr-o craticioara la foc mic;

Mestecati in continuu pana ajunge la punctul de fierbere;

Scoateti coaja de lamaie si lasati sa se raceasca; Cand se raceste adaugati sampania si frisca si puneti amestecul intr-un castron tinut in prealabil la rece, cel putin o jumatate de ora;

Daca nu serviti in cel mult 2 ore, inainte de servire bagati mixerul si amestecati pentru 20 minute;

Serviti in cupe de sampanie si turnati sampanie rece deasupra;

Puneti restul de sampanie in frigider, in mod sigur sticla nu va ramane neterminata in seara asta.

Recomandari