Capsuni cu frisca

Capsuni cu frisca

Aveti chef de un desert rapid, racoritor si foarte bun, va recomandam un desert simplu de sezon, adica capsuni cu frisca. Este bine sa aveti mai multe capsuni la dispozitie, cand preparati capsuni cu frisca, pentru ca jumatate sigur vor disparea in timpul procesului de curatare. Sau poate puneti

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Status
Calorii120 kcal
Ingrediente
  • zahar100 g
  • rom50 ml
Preparare

Capsunile se pun in strecuratoare, se spala la un jet de apa, apoi se curata de codite;

Dupa ce s-au scurs bine, se asaza intr-un castron, se stropesc cu rom, se presara cu zaharul si se amesteca usor prin rasturnare cu lingura;

Se aseaza imediat in cupe de sticla sau in farfurii de compot (dupa numarul persoanelor). Se lasa la rece, apoi se orneaza cu frisca.

Tips

Pentru un plus de aroma si aspect, se pot orna cu feliute subtiri de lamaie verde sau cu frunzulite de menta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ma predau...
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right