Piscoturi de sampanie
Aceste piscoturi sunt delicioase, mananci din ele fara sa te saturi si pot insoti de minune un pahar de sampanie. Aceste piscoturi de sampanie sunt atat de usoare si pufoase, incat nu le poti refuza. Putem folosi piscoturi de sampanie la diverse ocazii festive pentru ca merg nemaipomenit cu sampanie
Ingrediente
- zahar60 g
- ou6 bucati
- zahar pudra0
- faina120 g
Preparare
1. se bat albusurile spuma
2. se adauga zaharul treptat
3. se amesteca usor cu galbenusurile omogenizate
4. se adauga faina cernuta omogenizand cu o lopatica
5. se toarna cu duiul bastonase de 7-8 cm pe hartie de copt
6. se cerne deasupra zahar pudra....dupa care se inlatura surplusul luand foaie de doua colturi si scuturand-o
7. se coace la foc potrivit
Se prezinta unite doua cate doua.
Zaharul se pudreaza inainte de a le baga in cuptor
Sunt pufoase ,usoare si putin crocante deasupra.
Piscoturi de sampanie, reteta oferita de bucatareselevesele.ro
Credit foto:bucatareselevesele.ro
Urmariti bucatareselevesele.ro