Macarons cu portocale si crema ganache

Macarons cu portocale si crema ganache

Celebrul desert frantuzesc, cochet si mereu apetisant nu este chiar atat de dificil de pregatit. Incearca si te vei bucura de niste macarons fragede, facute cu mana ta. Caietulcuretete te ajuta cu sfaturi!

Specificfrancez
Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  paste  dragobete  1 martie  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    In mod normal la prepararea macaronsilor se foloseste faina de migdale alba, obtinuta din migdale fara coaja, faina ce se gaseste ceva mai greu in comert, insa cum eu aveam in casa niste faina de migdale cu coaja am decis sa o folosesc pe aceea, o gasiti in magazinele de tip Plafar. Pentru inceput punem faina de migdale si zaharul pudra intr-un bol. Este absolut necesar sa folositi zahar pudra din comert, acesta avand si un adaos de amidon.Eu am folosit zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr Oetker si faina de migdale de la Solaris.

    Afla ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari