Biscuiti cu musli

Biscuitii cu musli preparati in casa sunt o alternativa excelenta la celebrele batoane mulsi pe care le gasiti in comert. Avantajul acestor biscuiti il reprezinta faptul ca stiti exact ce ingrediente contin si ii puteti prepara dupa propriul gust.
Ingrediente
- margarina clasica120 g
- ou3 bucati
- praf de copt1 lingurita
- zahar brun100 g
- miez nuca50 g
- musli500
Preparare
Margarina se topeste in baie de de aburi si dupa ce s-a topit se adauga musli in ea, amestecand pana se incorporeaza.
Se lasa apoi cateva minute la racit. Dupa ce s-a racit putin, se adauga ouale, zaharul brun, praful de copt si nucile tocate marunt.
In tava de la cuptor se aseaza o hartie de copt, iar pe aceasta se toarna coca de biscuiti cu o lingura (pentru un biscuite este suficient sa turnati o lingura de aluat).
La final, tava se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu si se coc timp de aproximativ 15 minute.
Tips
Biscuitii cu musli sunt ideali pentru micul dejun alaturi de o cana cu ceai sau cafea fierbinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"toata lumea o face... si toata lumea o minte..."