Biscuiti cu musli

Biscuiti cu musli

Biscuitii cu musli preparati in casa sunt o alternativa excelenta la celebrele batoane mulsi pe care le gasiti in comert. Avantajul acestor biscuiti il reprezinta faptul ca stiti exact ce ingrediente contin si ii puteti prepara dupa propriul gust.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • margarina clasica120 g
  • ou3 bucati
  • praf de copt1 lingurita
  • zahar brun100 g
  • miez nuca50 g
  • musli500
Preparare

Margarina se topeste in baie de de aburi si dupa ce s-a topit se adauga musli in ea, amestecand pana se incorporeaza.

Se lasa apoi cateva minute la racit. Dupa ce s-a racit putin, se adauga ouale, zaharul brun, praful de copt si nucile tocate marunt.

In tava de la cuptor se aseaza o hartie de copt, iar pe aceasta se toarna coca de biscuiti cu o lingura (pentru un biscuite este suficient sa turnati o lingura de aluat).

La final, tava se introduce in cuptorul preincalzit, la foc mediu si se coc timp de aproximativ 15 minute.

Tips

Biscuitii cu musli sunt ideali pentru micul dejun alaturi de o cana cu ceai sau cafea fierbinte.

Recomandari