Parfait de piersici si coniac

Parfait de piersici si coniac

De Valentines Day vrem sa ne rasfatam cum se cuvine persoana iubita, asa ca cea mai mare dovada de iubire o reprezinta un preparat culinar special pentru ea! Acest desert este unul foarte aspectuos de aceea vom folosi pahare transparente, eventual si cu picior.O reteta simpla si la indem

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  valentine`s day  dragobete  
Ingrediente
  • frisca0
  • piersica1 conserva
  • coniac300 ml
  • zahar brun4 lingurite
  • serbet portocale8 lingurite
Preparare

2 piersici se toaca cubulete foarte mici si se pun intr-un vas mare.

Se adauga coniacul, zaharul brun si frisca, plus serbetul de portocale.

Se iau 4 pahare largi de parfait si in fiecare se pune amestec din vas, alaturi de cate 2 piersici (4 jumatati) din conserva, se completeaza cu sucul de la conserva si se adauga frisca la sfarsit.

Tips

Se serveste rece, de la frigider.

Recomandari