Jeleu de cirese si rodie

Jeleu de cirese si rodie

Un desert foarte rapid pentru zilele toride in care gatitul ti se pare o corvoada!

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • cirese300 g
  • frisca0
  • suc de lamaie1 bucata
  • gem100 g
  • suc de rosii300 ml
  • gelatina5 foi
Preparare

- Se pun foile de gelatina intr-un vas cu apa si se lasa la inmuiat.

- Se pune pe foc, intr-un vas, gemul de cirese, sucul de rodie si ciresele tocate, pana fierb, apoi se paseaza pana devin un piure.

- Se inglobeaza foile de gelatina in piure si apoi compozitia se pune in 4 pahare rotunde, fara picior.

- Se orneaza cu frisca si cu cate 1 cireasa fiecare pahar si se dau paharele la rece, in frigider.

Tips

Se pot folosi si cirese negre, bine coapte.

Recomandari