Negrese

Aceasta este o reteta simpla de negrese. A fost incercata si gustata de nenumarate ori. Intotdeauna folositi bucati de ciocolata sau nuci cand le coaceti. Negresele sunt un desert minunat indiferent de perioada anului sau de ocazie.
Ingrediente
- cacao165 g
- ciocolata cu lapte100 bucati
- ou2 bucati
- unt200 g
- faina125 g
Preparare
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Ungeti cu unt o tava de 20x18 cm.
Intr-o oala topiti untul impreuna cu cacaoa pudra, adaugati zaharul si esenta de vanilie si amestecati bine.
Indepartati de pe aragaz si adaugati faina si ouale.
Turnati amestecul in tava pregatita si coaceti timp de 20 de minute, apoi raciti si taiati in 12 felii.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Lenjerie invizibila
- person
""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"