Crema de piersici

Crema de piersici

Aveti musafiri si vreti sa pregatiti un desert racoros, va oferim reteta de crema de piersici. Aceasta crema de piersici este usoara si savuroasa, nu cade greu asa ca este excelenta pentru o seara speciala. Cu un desert precum crema de piersici succesul este garantat.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii250 kcal
Recomandat pentru Evenimente
botez  zile de nastere  cina romantica  revelion  
Ingrediente
  • zahar150 g
  • ou4 bucati
  • piersica500 g
  • vin alb125 ml
  • gelatina2 bucati
Preparare

Se curata piersicile si se pun cu zaharul si vinul sa fiarba pana se obtine un piure gros;

Se adauga gelatina dizolvata in apa calda si galbenusurile;

Se da jos de pe foc si cand se raceste se adauga albusurile batuta spuma, se
incorporeaza si se da la frigider.

Tips

Se serveste in cupe cu frisca pe deasupra. Citeste si reteta de crema speciala Mousse au chocolat .

Recomandari