Crema de migdale

Crema de migdale

De multe ori avem nevoie de o crema usoara si gustoasa pentru a umple diferite gogosi, prajituri sau parfait-uri, asa ca aceasta crema delicioasa de migdale rezolva multe situatii.

Specificnorvegian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  valentine`s day  dragobete  
Ingrediente
  • zahar2 lingurite
  • migdale2 lingurite
  • ou6 bucati
  • unt1 lingurita
  • smantana4 lingurite
  • esenta migdale4 lingurite
  • esenta de vanilie1 lingurita
Preparare

Untul se incalzeste pe foc mic pana devine ca o crema, in el incorporandu-se treptat pasta de migdale (sau esenta), alternand si cu laptele.

Se adauga zaharul si migdalele prajite, amestecand la foc mic, apoi se ia de pe foc si dupa 2-3 minute se incorporeaza gabenusurile, omogenizandu-se.

Se lasa 4-5 minute la foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa putin, apoi se opreste focul.

Dupa ce s-a racit, se adauga esenta de vanilie.

Tips

Se foloseste rece ca umplutura.

Recomandari