Crema de mango si cocos

O crema usor de preparat si care merge de minune la o cina romantica.
Ingrediente
- frisca1 ceasca
- lapte1 ceasca
- mango1 ceasca
- ou3 bucati
- zahar pudra1 ceasca
- apa3 linguri
- crema de cocos1 ceasca
- esenta de cocos1 lingura
- esenta de mango2 linguri
- fulgi de cocos2 linguri
Preparare
Se dizolva 1 ceasca din zaharul pudra in apa si se pune la fiert pana se caramelizeaza, apoi se pune in cele 6 forme de budinca.
Intr-un vas se amesteca bine crema de cocos, laptele si frisca.
Restul de zahar pudra se amesteca cu cele 3 oua intregi si cu albusurile celorlalte 3 batute spuma, se adauga esentele de mango si cocos, apoi amestecul de lapte si frisca.
Se pune in cele 6 forme, care se pun in cuptor, la bain-marie, timp de 10 minute la foc mare si inca 20-25 la foc mic.
Se scot din forme si se lasa la racit, apoi se dau la frigider timp de cateva ore.
Tips
Se serveste crema alaturi de pulpa de mango si fulgi de cocos.