Guguluf cu nucsoara

Un desert mai putin obisnuit, insa foarte aromat. Daca iti place gustul nucsoarei, sigur vei aprecia acest preparat dulce.
Ingrediente
- cacao3 linguri
- lapte200 ml
- nuci150 g
- ou4 bucati
- margarina vegetala150 g
- zahar brun200 g
- faina200 g
Preparare
Pune zaharul brun, zaharul vanilat si margarina intr-un castron si freaca toate ingredientele spuma.
Adauga oualele, unul cate unu si amesteca foarte bine
Toarna laptele dulce si amesteca pana se incorporeaza omogen, apoi faina in ploaie si praful de copt, scortisoara, nuscoara si cateva cuisoare.
Unge o forma speciala de guguluf cu margarina si tapeteaza-o apoi cu faina. Toarna trei sferturi din compozitie in forma.
Restul de un sfert amesteca-l cu cacaua si nucile tocate si pune-l peste prima parte, in forma de guguluf.
Coace la cuptor, la foc potrivit, timp de 40 de minute.
Rastoarna forma cu prajitura si presara deasupra zahar pudra.
Tips
Nu taia prajitura cat este fierbinte, se va lasa imediat.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
""ie-te-te la gerogesca ce masina de spalat si-a tras..." citeste post-ul"