Trufe irlandeze cu ciocolata alba

Trufe irlandeze cu ciocolata alba

Serbeaza dragostea cu aceste trufe de ciocolata alba insiropate in crema de whisky si tavalite prin nuci de macadamia. Aceste trufe sunt foarte usor de facut dar efectul lasat in urma savurarii lor este de durata.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • frisca2 linguri
  • baileys2 linguri
  • ciocolata alba240 g
  • nuci de macadamia100 g
Preparare

Intai taie ciocolata alba, iar apoi topeste-o la bain-marie timp de 5 minute.

De indata ce s-a topit ciocolata alba, adauga crema de whisky si frisca si amesteca compozitia folosind o spatula.

Lasa compozitia sa se raceasca si bag-o la frigider timp de 30 - 45 de minute.

Foloseste o lingura de inghetata pentru a face portiile de trufe.

Daca sunt suficient de ferme si nu ti se lipesc de maini, le poti rula in palme pentru a le face rotunde dupa care tavaleste-le prin nucile sfaramate de macadamia.

Dupa ce le-ai dat si prin nuca, mai pune-le odata la frigider pentru a se intari.

Recomandari