Sufleu de visine

Vara este sarbatoarea deserturilor din fructe, cu imaginatie se poate prepara orice, asa cum din visine putem prepara printre altele sufleu de visine. Sufleurile sunt preparate usoare, rapid de preparat, sarace in calorii si acest sufleu de visine indeplineste toate aceste calitati. Pe baza acestei
Ingrediente
- zahar3 linguri
- ou10 bucati
- visine1 kg
- pesmet1 lingura
Preparare
se scot samburii visinelor, se presara cu 3 linguri de zahar si se lasa la scurs;
Se separa albusurile de galbenusuri;
Se amesteca smantana cu zaharul pudra, galbenusurile, coaja rasa de lamaie si piscoturile sfaramate;
Se bat spuma tare albusurile si se adauga la galbenusuri amestecand usor;
Se introduc in compozitie visinele scurse;
Se unge o forma cu unt, se tapeteaza cu pesmet, se toarna compozitia de fructe si se coace in cuptorul preincalzit.