Budinca de ciuperci cu cascaval

O combinatie savuroasa, bogata in calciu si vitamine, budinca de ciuperci cu cascaval poate fi servita ca o gustare intre mesele principale ale zilei.
Ingrediente
- ceapa alba50 g
- ciuperci500 g
- lapte300 ml
- ou4 bucati
- patrunjel0 dupa gust
- unt100 g
- marar0 dupa gust
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- cascaval200 g
- smantana200 ml
- paine150 g
- faina50 g
Preparare
Ceapa se curata de coaja, se taie marunt sio s epune la calit in ulei incins, timp de 7-8 minute, apoi se adauga ciupercile taiate feliute subtiri, lasand la foc mic, sa scada zeama pe care o vor lasa in tigaie.
Franzela se inmoaie bine in lapte pana il absoarbe de tot apoi se adauga in amestec, impreuna cu cascavalul afumat ras.
Se adauga apoi smanatana, faina, galbenusurile celor 4 oua, verdeata tocata marunt.
Albusurile oualelor se bat spuma si se adauga in compozitie la sfarsit, amestecand foarte bine.
Toata compozitia se pune intr-un vas de sticla termorezistent tapetat cu unt si se da vasul la cuptorul incins, timp de 45 de minute, pana se rumeneste frumos budinca.
Tips
Se poate servi cu parmezan ras deasupra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"poezia e creaaie,e viaaa traita pe verticala chiar ai o secunda..."