Budinca de branza de vaci

Copilul tau a crescut si acum datorita tie deosebeste clar felurile de mancare intre ele, asa incat o budinca de branza de vaci pregatita de mami sau buni (sau tati ?), vor fi clar unul din deserturile preferate. Budinca de branza de vaci poate fi in acelasi timp o excelenta masa de seara, pentru
Ingrediente
- zahar3 linguri
- gris2 linguri
- ou1 bucata
- unt3 linguri
- pesmet0
- smantana3 linguri
- stafide100 g
- suc de fructe1 pahar
- branza de vaci500 g
Preparare
Branza de vaci trecuta prin masina de tocat se amesteca cu 2 linguri de unt topit, 1 ou batut cu zahar, gris, 1/2 lingurita de sare, praf de vanilie;
Se freaca bine toate de mai sus cu o lingura de lemn si se adauga (daca sint la indemina) stafide curatate si spalate;
Se pune apoi compozitia intr-o tava sau intr-o cratita cu marginile joase, unsa cu unt si presarata cu pesmet;
Se niveleaza suprafata, se unge cu smantina, se stropeste cu unt si se coace timp de 25-30 minute ;
Se serveste fierbinte cu un sirop sau cu smintina.