Bavareza de zmeura

Bavareza de zmeura

Iata o reteta delicioasa de bavareza de zmeura, cu care ne putem rasfata chiar daca urmam vreo dieta. Bavareza de zmeura este si un desert placut dar si un fel plin de viatamine si minerale, care ne va revigora. Pentru a face bavareza de zmeura si mai delicioasa o putem servi cu un sos preparat

Specificgerman
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii350 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim diabet  Dieta Montignac  Regim lactovegetarian  
Ingrediente
  • lapte30 cl
  • ou4 bucati
  • zmeura500 g
Preparare

Se inmoaie foile de gelatina in apa rece;

Intr-o cratita, se bat galbenusurile si se adauga apoi laptele;

Se pune compozitia pe foc moale si se lasa sa se ingroase, pana cand se ia pe spatula si atunci se ia de pe foc;

Se amesteca cu mixerul zmeura, pentru a obtine un piureu, apoi se adauga indulcitorul;

Se scurge gelatina si se dizolva in crema calda, apoi se amesteca zmeura cu crema;

Se toarna amestecul in forma unsa usor cu ulei si se lasa sa se inchege, la frigider, timp de cel putin 12 ore. Se serveste rece cu sos de zmeura.


Tips

Citeste despre principiile de baza pentru dieta Montignac .

Recomandari