Piersici cu pasta din piept de rata

Piersici cu pasta din piept de rata

Piersicile sunt atat de savuroase incat putem prepara din ele preparate surprinzatoare, combinatii inedite ca de exemolu piersici cu pasta din piept de rata. Piersici cu pasta din piept de rata este o combinatie excelenta.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii450 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  valentine`s day  onomastica  
Ingrediente
  • piersica400 g
  • unt75 g
  • marar0 dupa gust
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • coniac20 ml
  • piept de rata400 g
Preparare

Piersicile se spala, se taie pe jumatate si se indeparteaza samburii;

Mararul se spala, se toaca marunt;

Pieptul de rata se spala, se fierbe, se dezoseaza, se indeparteaza pielea si se da prin robotul de tocat (masina de tocat carne);

Pasta obtinuta se amesteca cu unt, sare, piper, coniac, mararul tocat pana devine o pasta omogena;

Fiecare jumatate de piersica se umple cu pasta obtinuta, se decoreaza cu crengute de marar.

Tips

Pentru usurinta putem folosi spritul pentru a umple piersicile cu pasta. Cititi si reteta de Placinta cu piersici .

Recomandari