Castraveti la otet dulci acrisori

Castraveti la otet dulci acrisori

Castravetii in otet sunt bineveniti in anotimpul rece, alaturi de o friptura sau chiar de un preparat din legume, in perioada postului. Sunt crocanti si deliciosi. Incearca aceasta reteta de la caietulcuretete.com.

Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
    Preparare

    Se amesteca intr-o cratita otetul, apa, sarea si zaharul. Se fierb pe foc pana dau in clocot. Alegem castraveti mai mici, fara urme de lovituri, care sa nu fie paliti, de preferat sa fie proaspat culesi. Ii spalam bine si ii curatam de flori sau codite. Se oparesc castravetii cam 1-2 minute in amestecul fierbinte. Cand si-au schimbat culoarea se scot si se lasa deoparte sa se raceasca.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari