Pasta de ardei capia pentru iarna

Pasta de ardei capia pentru iarna

Pasta de ardei capia pentru iarna..si nu numai. Poate fi consumata in orice sezon la preparate de paste, pizza sau alte mancaruri. Pasta de ardei capia pentru iarna are un gust dulceag si aromat. Va sugerez sa optati pentru acest delicios sos de ardei capia cu miere in locul ketchup-urilor din

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • miere2 linguri
  • mustar2 linguri
  • piper0 dupa gust
  • ardei capia2 kg
  • boia dulce2 linguri
Preparare

Ardeii se coc, se curata de pielite si seminte si se dau prin maisna de tocat;

Aceasta pasta de ardei se amesteca cu mierea, mustarul, uleiul, boiaua, sare si piper;

Se fierbe pana devine mai concistenta;

Se toarna pasta calda de ardei in borcane, se leaga cu celofan dublu sau se capseaza si se fierb la bain-marie timp de 20 de minute;

Se lasa sa se raceasca pana a doua zi dupa care se depoziteaza la loc racoros.

Tips

Se foloseste drept sos la paste, pizza sau alte mancaruri.

Recomandari