Bulion de ardei

Indiferent ca il vei folosi la prepararea mancarurilor la iarna sau ca sos pentru cartofii prajiti sau gratar, te asiguram ca este delicios!
Ingrediente
- patrunjel0
- rosie3 kg
- ulei de floarea-soarelui0
- ardei gras30 bucati
- apa0
Preparare
Se spala si se curata ardeii rosii de codite, seminte si nervure, apoi se dau printr-o masina de tocat cu sita deasa.
Se pune pe foc la foc mic amestecul rezultat, impreuna cu putina apa, sare si verdeturi, pana scade sufficient si se ingroasa bine.
Se pune bulionul in borcane curate si incalzite, se pune putin ulei la suprafata, apoi se leaga cu celofan si se tine 30 de minute la cuptor, la bain-marie.
Tips
Se pastreaza la frigider pana la servire.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Michael Bolton la altar cu Nicolette Sheridan
- person
""daca vrei sa fii fericit o clipa,razbuna-te...daca vrei sa fii fericit o viata,iarta!!!""