Compot de struguri

Compot de struguri

Compotul de struguri te poate racori atunci cand e cald sau iti aminteste de toamna cand vremea rece de afara se arata neinduplecata. Compotul de struguri se prepara extrem de usor si pastreaza in el toata bogatia gustului.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  
Ingrediente
  • zahar250 g
  • struguri800 g
  • apa1 l
Preparare

Se spala bine strugurii si se pun intr-un borcan;

Se prepara siropul din apa si zahar si se toarna peste struguri;

Dupa 5-6 min se pune siropul din nou la fiert (fara struguri);

Dupa ce a dat siropul in clocot, se ia de pe foc si se toarna din nou peste struguri;

Se inchide borcanul ermetic si se intoarce cu partea bombata in sus;

Se lasa timp de 24 ore, dupa care il puteti pune la loc racoros.

Recomandari