Compot de coacaze rosii

Compot de coacaze rosii

Compotul de coacaze rosii este o bautura tonica si vitaminizanta. Luna iulie este luna coacazelor, iar compotul de coacaze rosii n-ar trebuie sa va lipseasca din casa. Compotul de coacaze rosii, dulce acrisor, stimuleaza digestia si pofta de mancare. Delectati-va cu aceasta bautura pentru a avea un

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • coacaze1 kg
Preparare

Se spala coacazele cu tot cu crengute si se lasa sa se usuce;

Se pun intr-o cratita, se toarna siropul deasupra si se da in clocot;

Se iau de pe foc se adauga sarea de lamaie si se mai dau o data in clocot;

Se toarna in borcane si se setrilizeaza.

Tips

Coacazele se pot conserva cu tot cu crengute, cu exceptia frunzelor. Acestea pot fi folosite la decorarea anumitor mancaruri sau deserturi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dezvoltare prin fonduri europene
  • person

    "despre fonduri europene nerambursabile"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right

 

Ofert Ele.rochevron_right
% reducere