Compot de coacaze rosii

Compot de coacaze rosii

Compotul de coacaze rosii este o bautura tonica si vitaminizanta. Luna iulie este luna coacazelor, iar compotul de coacaze rosii n-ar trebuie sa va lipseasca din casa. Compotul de coacaze rosii, dulce acrisor, stimuleaza digestia si pofta de mancare. Delectati-va cu aceasta bautura pentru a avea un

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • coacaze1 kg
Preparare

Se spala coacazele cu tot cu crengute si se lasa sa se usuce;

Se pun intr-o cratita, se toarna siropul deasupra si se da in clocot;

Se iau de pe foc se adauga sarea de lamaie si se mai dau o data in clocot;

Se toarna in borcane si se setrilizeaza.

Tips

Coacazele se pot conserva cu tot cu crengute, cu exceptia frunzelor. Acestea pot fi folosite la decorarea anumitor mancaruri sau deserturi.

Recomandari