Supa minestrone

Supa minestrone

Daca v-au uimit adesea diverse retete de supa, pregatiti-va pentru ca aceasta supa minestrone o sa fie o adevarata surpriza. Aroma profunda data de ierburile proaspete si gustul delicios al legumelor coapte fac din aceasta supa minestrone un festival al recoltei intr-o oala de supa. Exista multe

Specificitalian
Timp prepararelaborios
Statustestat
Calorii150 kcal
Recomandat pentru Dieta
Regim vegetarian  Retete de post  
Ingrediente
  • cartof1 bucata
  • usturoi uscat3 catei
  • busuioc1 legatura
  • dovlecel2 bucati
  • dafin1 foaie
  • ceapa rosie2 bucati
Preparare

Se pune fasolea la fiert cu foaia de dafin, rosia zdrobita si cartoful, pana se inmoaie. Se curg de zeama, pastrandu-se o parte din zeama, se arunca rosia si cartoful, se potriveste de ulei, sare si piper;

Intre timp se prepara legumele, soffrito. Adica se incalzeste putin ulei de masline intr-o cratita si se adauga ceapa, morcovii, dovleceii, telina, usturoiul si la sfarsit tulpinile tocate de la busuioc, se lasa la foc mic cca 20 minute pana se inmoaie, fara sa se rumeneasca;

Se adauga spanacul, supa si fasolea, apoi pastele zdobite cu un sucitor, se amesteca si se fierbe pana se inmoaie pastele. se potriveste cu sare si piper, se presara frunzele de busuioc proaspat tocate si putin ulei extravirgin.

Tips

Daca supa minestrone iese prea groasa se mai adauga din apa in care a fiert fasolea; Supa minestrone se serveste cu parmezan ras pe deasupra.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

say
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right