Supa chinezeasca

Supa chinezeasca

O supa usoara, gustoasa si foarte usor de preparat, supa chinezeasca cu porumb si malai reimprospateaza organismul dupa bucatele de Paste.

Specificchinezesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • morcov1 bucata
  • ou4 bucati
  • porumb boabe500 g
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • otet de mere1 lingura
  • malai1 lingura
  • zahar brun2 linguri
  • ceapa rosie1 bucata
  • faina1 lingura
  • ceapa verde1 legatura
  • piept pui2 bucati
Preparare

Pieptul de pui se curata, se taie in bucatele mici si se pune la fiert in apa cu sare, impreuna cu ceapa rosie si morcovul, taiete in doua, iar dup ace se indeparteaza spuma si carnea este fiarta se paseaza morcovul si ceapa intr-un blender.

Pune carnea si zeama rezultata din pasare intr-un vas, apoi adauga porumbul si fierbe 10 minute.

Curata ardeiul, taie-l suvite subtiri si caleste-l in ulei, apoi adauga lingura de otet si pune ardeiul in oala de supa, impreuna cu ceapa verde tocata marunt.

Amesteca intr-un castron malaiul, faina si zaharul apoi pune din oala de supa, cu o lingura, zeama progresiv, pana capata consistenta unei smantani subtiri, ulterior adaugand-o la supa din oala, lasand inca 10 minute la foc mic.

Bate cele 4 oua separate si adauga-le la supa, luata de pe foc, amestecand incet, apoi asezoneaza de sare si piper.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari