Supa de vitel cu legume albe

Supa de vitel cu legume albe este o supa foarte gustoasa, gratie combinatiei dintre carnea dulce de vitel si legume. Nu necesita mult timp pentru preparare, nu este sofisticata si este foarte gustoasa. Se serveste fierbinte, cu branza rasa deasupra.Pofta buna!
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastereIngrediente
- ceapa alba2 bucati
- pastarnac2 radacini
- patrunjel0
- telina2 radacini
- sare0
- ardei gras1 bucata
- carne de vitel1 kg
- taitei200 g
Preparare
Se pune la fiert apa rece intr-o oala si apoi se pune carnea de vitel, spalata bine si taiata in cubulete mici.
Se alege toata spuma astfel incat zeama sa ramana limpede.
Se sareaza dupa gust dupa ce carnea s-a muiat si se adauga ceapa, ardeiul gras, telina si pastarnacul, taiate marunt.
Dupa ce au fiert si legumele se adauga taiteii de casa, se amesteca bine si se mai lasa 10-15 minute la foc mic, pana ce acestia sunt fierti.
Se ia oala de pe foc, se adauga patrunjelul tocat marunt si piper alb.
Tips
Se serveste fierbinte, cu branza rasa deasupra.