Supa de rosii cu cascaval si crutoane

Supa de rosii cu cascaval si crutoane

Supa de rosii poate fi un adevarat deliciu, mai ales atunci cand este servita alaturi de crutoane si cubulete de cascaval care pur si simplu se topesc, dand o adevarata savoare supei. Recomandat este sa fie servita calda, la moment.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  onomastica  
Ingrediente
  • sare0
  • cascaval2 pachete
  • crutoane1 punga
  • rosie decojita1 cutie
Preparare

Se scot rosiile intregi in bulion din cutie si se paseaza intr-un blender, pana ce devin o compozitie omogena, apoi se pun intr-o oala pe aragaz si se lasa la foc mediu circa 20 de minute.

Se adauga sare dupa gust si se pot pune si cateva frunzulite de patrunjel.

Separat cascavalul se taie cubulete.

Dupa ce a fiert, se pune in boluri si se adauga cubuletele de cascaval si crutoanele.

Recomandari