Supa de pui cu dovleac si smantana

Supa de pui cu dovleac si smantana

Specialitate tipic englezeasca, supa dovleac si smantana este un fel foarte apreciat in restaurantele de profil, mai ales daca este asezonata cu unt si piper negru. Supa de pui cu dovleac si smantana se serveste fierbinte! Pofta buna!

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  valentine`s day  
Ingrediente
  • cartof4 bucati
  • lapte1 cana
  • unt2 linguri
  • sare0
  • piper0
  • praz2 bucati
  • smantana1 ceasca
  • dovleac1 farfurie
  • piept pui1 bucata
Preparare

Intr-un vas se pune la fiert pieptul de pui dezosat, cu putina sare.

Dupa ce a fiert se scoate carnea, se toaca marunt si se da deoparte, iar in zeama ramasa se pun cubuletele de dovleac, prazul bucatele mici, cartofii.

Dupa ce fierb toate bine se baga compozitia in blender,impreuna cu untul, rezultand o supa groasa, aurie.

Se pune din nou pe foc, adaugand laptele, smantana, carnbea d epui, piper, sare si verdeata.

Se opreste focul dupa maxim 10 minute.

Tips

Se serveste fierbinte.

Recomandari