Supa de pastarnac si morcov

Supa de pastarnac si morcov este o supa simpla si rafinata al carei gust deosebit va ramane in memorie. Este foarte usor de preparat si foarte aromata. Se serveste fierbinte, dupa preferinta cu sau fara crutoane. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba2 bucati
- morcov3 bucati
- pastarnac3 bucati
- ulei de masline2 linguri
- sare0
- piper0
- arpagic12 bucati
- zeama de carne500 ml
- apa2 cesti
Preparare
Intr-o tigaie adanca se pune uleiul la incins, iar apoi ceapa toccata marunt, arpagicul, morcovii cubulete si pastarnacul (cele 3 bucati) ras, lasandu-se 15 minute la calit.
Se adauga apa, zeama de carne, sare, piper si se lasa pe foc pana fierb toate legumele.
Se transfera amestecul, dup ace s-a racit, in blender, pana se ontine o pasta lichida.
Se pune din nou pe foc, 5-8 minute, apoi se adauga feliile subtiri de pastarnac, prajite bine in ulei incins, oprindu-se focul dupa 8-10 minute.
Tips
Se serveste fierbinte.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"