Supa de fasole verde cu costita afumata

Supa de fasole verde cu costita afumata

Supele sunt savuroase si ar trebui sa faca parte din meniurile noastre zilnice. Aceasta supa de fasole verde cu costita afumata este satioasa si pe placul tuturor.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • fasole pastai500 g
  • patrunjel1 radacina
  • faina1 lingurita
Preparare

Costita afumata se taie bucatele, ceapa se toaca marunt si se pun la fiert cu radacina de patrujel.

Se pune intr-un vas cu apa sa fiarba separat fasolea verde, taiata in bucati mai mici, pana cand este fiarta pe jumatate, dupa care se scoate din supa, se clateste cu apa si se adauga in supa cu costita.

Dupa ce au fiert complet, se adauga sarea, se drege cu faina amestecata cu smantana si se mai lasa sa mai dea inca un clocot.

Recomandari