Supa de cirese

Supa de cirese

Pentru ca este vara si foarte cald va invit sa incercati o reteta noua de supa de cirese. Aceasta supa de cirese va fi un motiv sa va racoriti mancand si sa incercati si altfel savoarea cireselor. Puteti adauga in supa de cirese, functie de preferinte putina lamaie sau scortisoara.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii200 kcal
Ingrediente
  • zahar4 linguri
  • cirese1 kg
  • smantana4 linguri
  • faina2 linguri
Preparare

Se spala ciresele, se scot samburii si se pun sa fiarba in 2 litri de apa rece, timp de 10-15 minute, cu 2 linguri de zahar si putina sare;

Se amesteca faina cu restul de zahar si se toarna in supa, amestecand sa nu se faca cocoloase;

Se lasa sa mai fiarba 5 minute, se drege cu smantana sau iaurt.

Recomandari