Supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei

Supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei

Supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei - Combinatia de cartofi, ciuperci, dovlecei si alte legume, fac din aceasta supa un adevarat deliciu culinar. Mancati sanatos, servind aceasta supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof6 bucati
  • ciuperci400 g
  • morcov1 bucata
  • patrunjel1 legatura
  • rosie1 bucata
  • telina1 bucata
  • unt4 linguri
  • smantana4 linguri
  • ardei gras1 bucata
  • dovlecel1 bucata
Preparare

Ciupercile se aleg, se fierb in apa cu sare, apoi se scot si se taie in fasii;

Morcovul, radacina de patrunjel, de telina si cozile de arpagic se curata, se taie in fasii si se calesc;

Cartofii si dovleceii, se curata si se taie rondele;

In supa care fierbe, se pun mai intai cartofii, ciupercile, dovleceii, radacinile de patrunjel si de telina, si se fierb pana devin moi;

Inainte de a lua cratita de pe foc, adaugati rosiile taiate felii, ardeiul gras si lasati sa mai dea un clcocot.

Tips

Supa de cartofi cu ciuperci si dovlecei se serveste cu smantana si verdeata.

Recomandari