Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie are foarte multe vitamine, imbunatateste metabolismul, combate anemia si are efect de detoxifiere a ficatului ajutandu-l sa distruga grasimile depozitate.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • cartof5 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • patrunjel1 radacina
  • smantana6 linguri
Preparare

Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat.

Zarzavaturile si sfecla rasa impreuna cu ceapa se fierb cu apa cca 15 minute.

Se ia vasul de pe foc, se strecoara legumele, se paseaza si se sareaza. Se amesteca cu zeama si se mai da un clocot.

Se da apoi deoparte si se adauga verdeata tocata marunt.

Pentru a i se da o culoare mai vie, peste sfecla rasa, pastrata intr-o strecuratoare, se toarna o ceasca de zeama fierbinte, care apoi se amesteca cu restul de crema.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Hainele de blana
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
GHIRLANDA CARTON HAPPY BIRTHDAY 2M

9 RON   11 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere