Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie are foarte multe vitamine, imbunatateste metabolismul, combate anemia si are efect de detoxifiere a ficatului ajutandu-l sa distruga grasimile depozitate.
Ingrediente
- cartof5 bucati
- ceapa alba1 bucata
- patrunjel1 radacina
- smantana6 linguri
Preparare
Sfecla si zarzavaturile se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se pastreaza doua linguri de sfecla rasa, separat.
Zarzavaturile si sfecla rasa impreuna cu ceapa se fierb cu apa cca 15 minute.
Se ia vasul de pe foc, se strecoara legumele, se paseaza si se sareaza. Se amesteca cu zeama si se mai da un clocot.
Se da apoi deoparte si se adauga verdeata tocata marunt.
Pentru a i se da o culoare mai vie, peste sfecla rasa, pastrata intr-o strecuratoare, se toarna o ceasca de zeama fierbinte, care apoi se amesteca cu restul de crema.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"an inconatient, nimic nu ia sfarait, nimic nu trece, nimic nu se uita."