Supa crema de peste

Supa crema de peste

Supa crema de peste, un preparat mai putin obisnuit, merge alaturi de un vin alb, sec si o portie de legume la gratar.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • lapte400 ml
  • ou4 bucati
  • unt100 g
  • piper0 dupa gust
  • faina3 linguri
Preparare

Zarvavatul de supa se pune la fiert in apa, impreuna cu pestele.

Dupa ce s-a fiert, se dezoseaza si carnea se trece prin robot.

Laptele se fierbe cu untul pana clocoteste, apoi se adauga faina inmuiata in putina apa rece, sa nu formeze cocoloase, iar apoi se potriveste de sare si piper.

Se amesteca acest sos cu pestele pasat si zeama de peste pana se omogenizeaza si se pune la fiert 5 minute, sa dea in clocot.

Se ia de pe foc, se adauga galbenusurile, 50 gr unt si smantana. Se serveste fierbinte.

Tips

Se poate pune zeama de lamaie in supa, la servire.

Recomandari