Supa crema de conopida cu usturoi

Supa crema de conopida cu usturoi

Supa de conopida este hranitoare si deosebit de gustoasa. Incearca aceasta supa ca alternativa la binecunoscuta supa crema de broccoli sau ciuperci. In combinatie cu usturoiul, conopida va avea un gust incredibil.

Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
dragobete  1 martie  
Ingrediente
  • usturoi uscat3 catei
  • ulei de masline2 linguri
  • cimbru0
  • sare0 dupa gust
  • piper0
  • conopida1 capatana
  • supa de pui5 cesti
Preparare

Pregateste o oala in care pune la foc mic uleiul. Adauga usturoiul taiat si prajeste-l 2-3 minute pana devine auriu. Scoate usturoiul si pune-l deoparte.

Adauga in aceeasi oala conopida taiata buchetele si spalata, supa de pui, cimbrul, o lingurita de sare si un praf de piper. Lasa sa fiarba la foc mic 15-20 minute, amestecand in cand in cand.

Transfera tot continutul oalei intr-un blender si blendeaza pana ce totul devine un piure fin.

Serveste cu fulgii de usturoi deasupra, cateva picaturi de ulei de masline si putin cimbru.

Recomandari